Alla som spelat på online casino vet att det inte är så lätta att bli en vinnare. Men likaväl som man köper ett par trisslotter i månaden så kan man spela på en spelautomater för samma slantar och vinna ihop lite extra pengar. Trisslotten generera inte pengar efter den är färdigskrapat med noll vinst. En spel automat har du chans att vinna så länge det finns pengar kvar, små vinster kan också växa och bli större.

Att hålla koll på hur mycket man spelar för är en bra metod för att inte spela för mycket. Likaväl som du köper andra lotter och spelar på trav eller liknande så gäller det att hålla sin budget. Hitta ett bra ställe på nätet att spela och bestäm dig innan hur mycket som du kan och vill spela för. Vinner du mycket så stanna ditt spel och plocka ut antingen hela vinsten eller en del av den som du kan spela för senare.

Du kan också bygga en schysst spelkassa på något spelbolag där du vet att du kommer att spela ofta. Men sätt en gräns för hur mycket du ska spela för vid varje speltillfälle. Om ekonomin är dålig någon månad försök inte att spela ihop mer pengar till din privat ekonomi utan spara in på något annat. Drar det i väg och du känner att du spelar för mycket, prata med någon. Det finns stödlinjer som kan hjälpa dig.