Om du ska börja spela poker på nätet kan det vara bra att veta vad du ska leta efter och vilka sajter som går att lita på. Du vill kanske också få en flygande start på ditt pokeräventyr med någon av marknadens bästa bonusar, från alla stora pokerrum. Se till att göra rätt val så att du skapar bästa möjliga förutsättningar att lyckas i det tuffa pokerklimatet.

Just nu är de tre etablerade pokersajterna William Hill, Bet365 och Betsson som enligt Poker.se står för de bästa bonusarna. Vi ska titta lite närmare på vad de erbjuder.

William Hill

William Hill är ett respekterat varumärke som funnits med i årtionden när det kommer till att arrangera spel. Du hittar deras pokerklient på iPokernätverket med runt 15 -20 000 spelare online dagligen. Trafiken på nätverket är främst inriktad på Texas och Omaha och de finns ett got utbud både gällande kontantspel och turneringar. William Hill erbjuder en insättningsbonus på 200% upp till €1500.

Bet365

Bet365 är kanske mest känd för sitt stora utbud inom sportsbetting men de levererar även en pålitlig pokerklient som befinner sig på europeiska iPokernätverket, ett av världens största nätverk där det är gott om trafik. Trafiken på nätverket är främst inriktad på Texas och Omaha och de finns ett got utbud både gällande kontantspel och turneringar. Bet365 arrangerar även den populära turneringsserien Global Poker Masters. Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 100% på belopp upp till €100.

Betsson

Betsson är det framgångsrika svenska spelbolaget som fortsätter att vinna mark. Som pokerspelare på Betsson kan du välja mellan att spela på Ongame eller Microgaming, vilket ger dig som spelare ett unikt urval då båda nätverken har god trafik. Båda dessutom har funktionella och smidiga klienter som passar såväl nybörjare som mer erfarna spelare. Betsson erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till €1000.